SOCIETE GENERALE BANKA

banka2

Expozitura Kaluđerica:
Vojvode Stepe Stepanovića 9I
TC Point, Kaluđerica
Telefon:
+ 381 11 225 10 76
RADNO VREME:
Utorak: 09:30 - 18:00
Sreda: 09:30 - 18:00
Četvrtak: 09:30 - 18:00
Petak: 09:30 - 18:00
Subota: 10:30 - 14:00
Bankomat je dostupan svakog dana
od 07:00 do 22:00
u holu u prizemlju tržnog centra Point
Opširnije

Ekspozitura Societe Generale banke je otvorena u Kaluđerici u decembru 2010. godine i nalazi se u tržnom centu Point.
U prizemlju TC Point je i bankomat koji vam je na raspolaganju u radno vreme tržnog centra. Societe Generale banka svojom ponudom u potpunosti se prilagođava vašim potrebama i zahtevima.
Ako želite da štedite, investirate u sebe i budućnost svoje porodice, koristite pogodnosti bezgotovinskog plaćanja kreditnim karticama i elektronskog bankarstva ili jednostavno da primate platu i podižete gotovinu, u nama ćete naći pravog partnera. Iz ponude posebno izdvajamo povoljne gotovinske i kredite za refinansiranje kao i auto kredite. U koliiko ste zainteresovani za stambene kredite, banka Societe Generale je pravo mesto gde možete dobiti sve potrebne informacije i odabrati iz ponude kredit koji vam najviše odgovara.
Klijenti koji su penzioneri u mogućnosti su da penziju primaju dan ranije a članstvom u Evergin klubu Societe Generale uživaju u posebnim pogodnostima i proizvodima namenjenim samo penzionerima. Osim ponude za stanovništvo banka nudi mnoge bankarske proizvode i usluge za mali biznis i korporativne klijente.
Za više informacija o aktuelnoj ponudi i promotivnim akcijama posetite jedan od naših sajtova:
www.societegenerale.rs
www.keskrediti.rs
www.kreditizastan.rs
www.masterata.rs
Pozovite nas ili posetite najbližu ekspozituru u Kaluđerici da zajedno pronađemo pravo bankarsko rešenje u skladu sa vašim potrebama.
Dobro došli!

Client 1 logo